COACHING

LM-Cleaning “coaching”
Kan u op verschillende gebieden adviseren, informeren en ondersteunen.

Soms heeft u vragen waar u het antwoord niet op weet. Er moeten dingen uitgezocht of geregeld worden maar u weet zelf niet hoe. In uw omgeving zijn mensen druk en hebben ze weinig tijd om u te helpen, of is er niemand die u de juiste hulp kan bieden. LM-Cleaning “Alles op orde” neemt regelwerk uit handen en biedt praktische hulp. Uiteraard blijft u altijd de regisseur van uw eigen leven en worden alle mogelijkheden uitvoerig met u besproken. Misschien past uw vraag of probleem niet direct onder een van onderstaande kopjes. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te bespreken of ik iets voor u kan betekenen.

Leveranciers, verzekeringen en abonnementen

Op TV ziet u energieleveranciers voorbijkomen die zeggen de goedkoopste te zijn. Misschien is het voor u ook wel voordeliger om over te stappen, maar tussen zoveel leveranciers in het moeilijk ontdekken welke het beste past bij uw situatie. Of u hoort van anderen dat een andere zorgverzekering veel beter voor ze heeft uitgepakt, maar ook daarbij is het moeilijk een keuze te maken. U bent bang de verkeerde beslissing te nemen en voor hoge onvoorziene kosten te komen staan.

LM-Cleaning “Alles op orde” kan samen met u bekijken welke leverancier of instelling het beste past bij uw situatie en wensen. Ik bekijk uw situatie en zet verschillende mogelijkheden voor u op een rij. Uiteraard help ik u daarna bij het overzetten van uw abonnement of het overstappen naar een andere leverancier.

Verhuisservice

Als u gaat verhuizen komt er veel op u af. Er moeten nieuwe leveranciers gekozen worden. Familie, vrienden en bedrijven moeten op de hoogte gebracht worden van uw verhuizing. Misschien is er wel een verhuisbedrijf nodig? U moet zich inschrijven in uw nieuwe gemeente en moet soms op zoek naar een nieuwe huisarts of apotheek. LM-Cleaning “Alles op orde” kijkt en regelt met u mee tijdens de verhuizing. Samen bekijken we waar u hulp bij nodig heeft en of u aan alles gedacht heeft.

Regelhulp

Er moet iets veranderen aan uw situatie maar u weet niet goed hoe of wat. U heeft steeds vaker moeite met alleen thuis zijn of kunt wel wat hulp in het huishouden gebruiken. Misschien twijfelt u of het nog wel verstandig is zelfstandig te blijven wonen, of denkt u juist dat u nog prima zelfstandig kunt wonen als u wat hulp krijgt. LM-Cleaning “Alles op orde” kan samen met u bekijken welke regelingen, voorzieningen en mogelijkheden er voor u zijn. LM-Cleaning “Alles op orde” kent de instanties en verenigingen in uw buurt en bekijkt waar uw wensen en behoeften op aansluiten. Misschien bent u geholpen met een vervoersvoorziening of een aanpassing in de woning of bent u op zoek naar een maatje die met u gaat wandelen of hobbyen. Wellicht zou u graag wat meer invulling hebben van uw dagen, dan zoeken we samen naar een leuke dagbesteding. Als u denkt dat het verstandiger is om in een verzorgingstehuis te gaan wonen, bekijk ik uw mogelijkheden en zoekt samen met u naar een plek waar u zich op uw gemak voelt. Ook bij al het regelwerk dat daarna komt kijken, kan LM-Cleaning “Alles op orde” u ondersteunen.

Ondersteuning

Ik kan u op verschillende manieren ondersteunen. Misschien heeft u er moeite mee om te bellen naar instanties, bijvoorbeeld omdat u ze niet goed kunt verstaan of ze lastige termen gebruiken die u niet begrijpt. Het kan zijn dat u ontevreden bent over een dienst of product maar u er tegenop ziet om een klacht in te dienen. Misschien kunt u de klacht niet goed onder woorden brengen of denkt u niet opgewassen te zijn tegen de mondige medewerkers van het bedrijf waar u een klacht over wil indienen. U bent eigenlijk opzoek naar iemand die uw ondersteunt bij uw belangen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u het fijn zou vinden ondersteuning te krijgen bij de dingen die u wil doen. Neem gerust vrijblijvend contact op om te bespreken of ik u kan helpen.

Vertrouwelijk
Ik werk op strikt vertrouwelijke basis en wederzijds respect.
Opruimen is vaak ook loslaten. Het gaat soms over gevoelige informatie.
Daarom is uw privacy volledig gewaarborgd.