top of page

Over Mij
 

Ik ben Luc en samen met mijn vrouw Joska zijn wij de drijvende krachten achter de schermen bij  LM-Cleaning. Ik geloof in hard werken, gedrevenheid en veelzijdigheid. Met een schat aan ervaring en een passie voor mijn vak, ben ik klaar om mijn expertise in onderaanneming met u te delen.

Ik heb altijd een veelzijdige aanpak gehad, en ik ben er trots op dat ik van alle markten thuis ben.

Of het nu gaat om het schoonmaken van delicate situaties zoals zelfdoding of het verwijderen van graffiti, tot het installeren van draad rondom zonnepanelen en het uitkuisen van dakgoten,

ik pak elke uitdaging met beide handen aan.
 

Wat betreft hoogtewerken, laat dat maar aan mij over. Ik heb geen angst voor hoogtes en ben bekwaam in het werken met touwen en het uitvoeren van hoogtewerk.
U kunt erop vertrouwen dat ik uw opdrachten met uiterste zorg en precisie zal uitvoeren,

zelfs op grote hoogtes.

Joska is verantwoordelijk voor de facturatie en planning, zo zorgen we voor een vlotte en efficiënte afhandeling van al uw taken. Ik focus me op het uitvoeren van het werk, terwijl Joska ervoor zorgt dat alles achter de schermen soepel verloopt.

Mijn harde werk en toewijding hebben mij geholpen om een reputatie op te bouwen als een betrouwbare en resultaatgerichte professional.


Als u op zoek bent naar flexibele ondersteuning op factuurbasis, dan sta ik klaar om u te helpen.

bottom of page